Usluge

Verenstan nudi najkvalitetnije gradevinske materijale od kojih izdvajamo: NEXE program cigle i crijepa, YTONG , opeku Wienerberger, fasadni materijal JUB i ROFIX, izolacioni materijal AUSTROTHERM, dimljake za centralna grijanja proizvodaca ROHR-KAMIN i SCHIEDEL, boje i lakove proizvodaca ZVIJEZDA, kotlove za grijanje WEBO KAMIN, armaturno željezo i mreže MITTAL STELL, cement Lukavac, krec INGRAM

Vodomaterijal
– Izolacioni materijal
– Laminati i prateci elementi
– Boje, lakovi, ljepila i silikoni
– Cement, krec, žbuke
– Vijcana i pocincana roba
– Staklena prizma sa pratecim elementima
– Centralno grijanje
– Krovna oprema
– Alati

Vodomaterijal
U podrucju vodomaterijala Verenstan nudi širok asortiman renomiranih proizvodaca koji nude široku paletu proizvoda, od luksuza do ekonomicnosti.

Izolacioni materijal
Osnovna uloga izolacionih materijala je da sprjece prenos toplote u spoljašnju sredinu. Pored toga, oni vrše i druge, ne manje važne funkcije, kao što su: izolacija od buke, sprecavanje širenja nepovoljnih atmosferskih uticaja, kao što su: vlaga, vjetar… Mi Vam možemo ponuditi materijale za toplotu i hidroizolaciju.

Laminati i prateci elementi
Laminati su raznovrsni, dugotrajni, atraktivnipodovi koji izgledaju kao drveni podovi. Iako laminat izgleda kao drveni pod, zapravo u njegovoj konstrukiji nema punog drveta.

Boje, lakovi, ljepila i silikoni
Neophodno Vam je kvalitetno, a pri tom jeftino krecenje, farbanje stolarije, zidova, lakiranje parketa, lamperije i sl. za sve to Vam je potreban materijal: boje, lakovi, ljepila, cetke, valjci i još bezbroj artikala neophodnih za lijepo uredenje Vašeg životnog i poslovnog prostora.

Cement, krec, žbuke
Cement i krec su osnovni elementi za izgradnju Vašeg objekta zato prilikom kupovine trebate voditi racuna da su propisno skladišteni i raspoloživi u potrebnim kolicinama. Mi smo u mogucnosti da zadovoljimo sve Vaše potrebe za ovim elementima.

Vijcana i pocincana roba
U našoj ponudi možete pronaci i velik asortiman vijcane robe, okova i elemenata za klizne ograde: šinje, kotacice, nosace.

Staklena prizma sa pratecim elementima
Prizme su veoma dekorativan i funkcionalan gradevinski elemenat koji se u svijetu i na našim prostorima sve više koristi za uljepšavanje enterijera i eksterijera. Primjenom staklenih prizmi u gradevinarstvu mogu se ostvariti razliciti efekti. Njihova posebnost se ogleda u tome što propuštaju svjetlost i specifican su dekorativni element.

Centralno grijanje
Da bi Vaš dom bio topao i u zimskim danima pobrinuli smo se da Vam omogucimo nabavku vrhunskih peci, odžaka, radijatora i drugih pratecih elemenata za centralno grijanje.

Krovna oprema
Krovu morate posvetiti veliku pažnju bez obzira htjeli Vi to ili ne. Mi Vam preporucujemo da za Vaš krov izaberete samo najkvalitetnije elemente od provjerenih proizvodaca. Posjetite nas i upoznajte se sa našom ponudom za opremanje krovova.

Alati
U našoj ponudi nalazi se bogat izbor alata za hobi i za profesionalnu upotrebu..