NEXE - CRIJEP

Oktavijan

Oktavijan je crijep velikog formata koji svojom kvalitetom, bojom i dizajnom predstavlja jedinstvenu kombinaciju za Vaš krov. Glavna odlika crijepa je njegova veličina (10 kom/m2) što znatno utječe na utrošak materijala, kao i brzinu gradnje, a u konačnici predstavlja i bolju ekonomsku isplativost.

Glinex premium

Glinex Premium vrhunski je kontinentalni crijep, dvostruko utoreni s rupom za čavao. Glavna prednost ovog crijepa je mogućnost kliznog letvanja što ga čini savršenim kako za novogradnju, tako i za sanacije postojećih krovišta.

Cezar

Cezar je crijep velikog formata koji svojom kvalitetom, bojom i dizajnom predstavlja jedinstvenu kombinaciju za Vaš krov. Glavna odlika crijepa je njegova veličina (10 kom/m²) što znatno utječe na utrošak materijala, kao i brzinu gradnje, a u konačnici predstavlja i bolju ekonomsku isplativost.

Dioklecijan

Crijep Dioklecijan je crijep velikog formata koji svojom kvalitetom, bojom i dizajnom predstavlja jedinstvenu kombinaciju za krov. Posebno ga odlikuje mogućnost raznolike primjene. Crijep Dioklecijan je namijenjen kako za kontinentalna, tako i za mediteranska područja.

Glinex kontinental / Rustik

Crijep Glinex kontinental je glineni crijep iznimne kvalitete, kontinentalni tip, dvostruko utoreni s rupom za čavao. Prosječne je mase 3,1 kg, s utroškom od oko 13 komada na 1m2 krova, čime se bitno smanjuje broj potrebnih crjepova.

MLADOST - CRIJEP

Tradicional PRO

Kontinental PRO

Horizont PRO

BRAMAC - CRIJEP

Crijep Kupa Italiana

 

Potpuno novi vizualni identitet za Vaš krov: s Kupom Italianom Bramac tehnologija je dostigla rezultat visokog estetskog nivoa i vrhunske kvalitete. Svaki crijep je jedinstven i neponovljiv tako da, kad je jednom postavljen, vrlo vjerno stvara dojam crjepova koji su prirodno ostarjeli.

Crijep Klasik Glazuron

Dokazana ljepota crijepa sa još glađom površinom

Naglasite ljepotu Vašeg crijepa jednostavnošću protkanom elegancijom. Novi Bramac Klasik Glazuron crijep donosi novitete poput još glađe površine, novih ekskluzivnih boja, a ljepotu krova dodatno će naglasiti donji zaobljeni rub crijepa.

Crijep Klasik P5- Inovativ®

Klasik P5- Inovativ® je crijep nove generacije kojeg pored povećane otpornosti na UV zrake i još dugotrajnije postojanosti boje odlikuje optimiran zaobljen rub i estetski poboljšana površina.

 

 

Crijep Granat 13

Kao saliven, takav bi krov trebao biti. Sa crijepom Granat 13 V to je i moguće. Granat 13 V objedinjuje tradicionalnu optiku i modernu tehnologiju pomičnog crijepa. Posebno je podesan za manje krovove i krovove srednje veličine. Zahvaljujući posebno simetričnoj i harmoničnoj optici nosioc je nagrade iF Product Design Award 2011.

Crijep Reviva Protector®

Bramac Reviva je spoj tradicionalnog pokrova i najsavremenije Bramac tehnologije. Pored dokazane Protector površine, pokrivanje krova ovim inovativnim proizvodom sa biber optikom je jednostavnije i povoljnije.

Crijep Opal

Odluka za crijep Opal je ujedno odluka za tradiciju, zavičaj i nostalgiju. Zahvaljujući svom specifičnom karakteru glineni crijep Opal je posebno tražen prilikom sanacije objekata ali i u novogradnji kada se želi naglasiti individualni i tradicionalni stil gradnje sa izražajnim akcentima.

Crijep Tectura Protector®

Crijep Tectura je moderan crijep koji u potpunosti prati stil 21. vijeka. Njegov ravni dizajn i klasične boje harmoniziraju sa ostatkom, a posebno je prikladan za kuće gdje dominiraju drvene i staklene površine.

Crijep Merito

Kao rezultat pomnog praćenja potreba današnjih kupaca od sada u našoj ponudi crijep Merito. Crijep Merito sa klasičnim oblikom je izvrstan izbor za ekonomičnu izgradnju novog ili renoviranje starog krova. Za siguran i funkcionalan krov po povoljnoj cijeni.

 

TOZA MARKOVIĆ - CRIJEP

PREMIUM KIKINDA CREP

KLASIK PREMIUM

M – 002 KLASIK

TIP M – 977 PORTUG
ALAC

TIP M – 993 HOLANDEZ

TIP M – 997 BANAT